Anđeoski brojevi i njihovo duhovno značenje

Anđeli koriste brojeve kao način komunikacije s nama. Ta se komunikacija najčešće javlja u obliku ponavljanja niza brojeva – na primjer, pogledate na sat i na njemu je 11:11 ili 22:22, auto koji se vozi ispred vas ima 555 na registracijskoj tablici, ili je cijena na računu iz trgovine 777.

Anđeoski brojevi

Zašto su anđeoski brojevi važni? 

Pitagora je jednom rekao, “Brojevi vladaju svemirom.” I bio je u pravu, jer svaki broj nosi neku energiju i vibraciju. Kažu da su brojevi jezik svemira i ako razumijete taj jezik, možete bolje razumjeti svoje anđele i njihove poruke. 

Kada stalno iznova viđate iste brojeve, čak i gdje ih ne očekujete, anđeli vas doslovno zovu da na trenutak zastanete i poslušate njihove poruke. Međutim, svaki broj ima neko svoje posebno značenje.

Što znače određeni anđeoski brojevi? 

Anđeli nam šalju poruke putem raznih dvoznamenkastih, troznamenkastih ili četveroznamenkastih kombinacija, međutim troznamenkaste kombinacije su najčešće. Što one znače?

Broj 111: Nove mogućnosti su pred vama. Anđeoski broj 111 je kao sjeme koje posiješ u zemlju i počne rasti.

Broj 222: Zadržite pozitivne misli. Na pravom ste putu i anđeli vas samo žele na to podsjetiti kako bi vas motivirali! 

Broj 333: Anđeli su blizu. Možete ih pitati za pomoć u bilo kojoj situaciji. Sve što trebate jest pitati!

Broj 444: Također se zove i broj “prisutnosti anđela.” Vaši vas anđeli čuvari okružuju, govore vam da su ovdje i sada s va, a, da paze na vas.

Broj 555: U životu će vam se dogoditi neke promjene. Te promjene su nužne kako bi se primaknuli svom životnom cilju. 

Broj 666: Vaše su misli kaotične, previše ste usredotočeni na materijalni svijet i naginjete negativnom ili ste previše usredotočeni na nedostatak nečega (nedostatak novca, ljubavi itd.). Prestanite brinuti i bojati se.

Broj 777: U vašem će se životu dogoditi čuda. Vaši će se snovi početi ostvarivati. Usredotočite se na svoje ciljeve i ne odustajte!

Broj 888: Financijski uspjeh, pozitivne promjene u financijskoj situaciji. Mogućnost pobjeda, darova, ili povećanja plaće.

Broj 999: Određena faza ili ciklus vašeg života došao je do kraja. To je vrlo pozitivan znak, jer kada nešto završi, nešto novo i svježe počinje. 

Broj 000: Podsjetnik da ste „duhovno probuđeni“, svjesni svojih mogućnosti i da znate da ne postoje slučajnosti.

Vaši anđeli čuvari uvijek su duhovno prisutni u vašoj duši i sve njihove poruke u obliku različitih znakova imaju određeno značenje koje biste trebali znati. Nemojte ih zanemariti. Umjesto toga, poslušajte svoju intuiciju i poruke koje vam anđeli šalju putem brojeva i drugih znakova.