Affirmationer för självkänsla

Om du tittar på någon av dina problemområden i ditt liv, kommer du förmodligen hitta de är rotade i falska och begränsade föreställningar, inbäddad djupt i vårt undermedvetna. Dessa negativa föreställningar är anledningen till vårt liv inte fungerar så bra som vi vill att det ska.

Positiva affirmationer är en kraftfull teknik som du kan prova när du arbetar med din egen utveckling. De kan hjälpa till att eliminera negativa tankar och ersätta dem med positiva. affirmationer för självkänsla

[AdSense-B]

 • Jag respekterar mig själv
 • Jag är stark – här och nu
 • Jag accepterar mig själv, precis som jag är
 • Jag har makt att förändra mitt liv
 • Mina behov uppfylls lätt
 • Jag har kontroll över mitt liv
 • Jag har makt över mina tankar
 • Jag har en stark inre kraft och styrka
 • Jag vet att jag kan åstadkomma något
 • Jag är framgångsrik i alla aspekter av livet
 • Jag är entusiastisk över den person jag blir
 • Jag är utåtriktad och fri från blyghet
 • Jag känner mig bra och jag är i kontroll över mitt liv