Attraktionslagen och investeringar

Attraktionslagen kan fungerar med mycket enkla principer genom att lika attraherar lika. Med den vetskapen kan du ta alla ämnen som finns och locka essens av det ämnet in i ditt liv helt enkelt genom att bara tänka på det. 

Om du råkar vara intresserad av investeringar så är du förmodligen lockad av en livsstil där du tjänar massor av pengar på dina investeringar, samt kunna hitta lönsamma investeringar och tjäna pengar på olika positioner på marknaden Du kan därför uppnå dessa mål genom att använda attraktionslagen för att tillämpa den på investeringar. 

Att investera sina pengar är något som många vill göra men de är lite rädda för att förlora dem eftersom de inte känner att de är tillräckligt duktiga på börsen. Med ett investmentbolag slipper du detta, dem gör det enkelt för dig att investera. Låt oss förklara hur dem fungerar. 

Vad är ett investmentbolag? 

Det lättaste sättet att förklara vad ett investmentbolag är skulle vara att säga att dem är ett bolag som äger aktier i andra bolag. Detta betyder att man sprider sina risker om man investerar i ett investmentbolag eftersom pengar egentligen ligger hos många andra bolag 

Är du intresserad av investmentbolag så kanske du även är intresserad av preferensaktieroch indexfonder vilket också har många fina egenskaper om man investerar långsiktigt i aktier och är intresserad av Abraham och attraktionslagen. 

Hur dem hjälper dig: 

Den största hjälpen som du som individ får av ett investmentbolag är att risken som du tar sprids ut över flera bolag. Chansen att dem alla samtidigt ska gå i konkurs är minimal och du kommer därför inte att förlora dina pengar. 

Dem som driver dessa investmentbolag är också väldigt duktiga på det dem gör, de ser till att bara investera i dem bolag som dem vet kommer gå plus. Det finns flera olika investmentbolag som du måste fundera över när du bestämmer dig för att investera. 

Stort eller litet: 

Vill du investera i ett stort eller ett litet bolag? Det finns både för och nackdelar med båda bolagen. Dem mindre bolagen kommer låta dig köpa mer aktier till ett billigare pris, du har därför en chans att tjäna mer pengar. Dem större bolagen är det dyrare att köpa aktier i och du kommer antagligen inte kunna köpa särskilt många. 

Fördelen med dem stora bolagen är dock att dem är säkrare. Dessa bolag har funnits i flera år och dem har bevisat att dem kan tjäna pengar. Dem små bolagen är mindre säkra, man vet inte riktigt hur det kommer att bli med dem i framtiden. Dem små bolagen är alltså en större risk men med större belöning om det lyckas. Dem stora bolagen erbjuder mindre risk men belöningen blir även den mindre. Valet är upp till dig. 

Aktivt eller passivt: 

Detta är också en stor fråga och innan vi hjälpa dig att bestämma vad som är bäst måste vi förklara lite mer vad dem olika formerna innebär. 

Aktivt: 

Ett aktivt investmentbolag är ett investmentbolag som ständigt säljer och köper aktier i olika företag för att få så hög avkastning som möjligt. Dem sköter alltså aktivt sina aktier för att försöka tjäna pengar. 

Passivt: 

Ett passivt investmentbolag satsar mer på långsiktiga investeringar som inte innebär särskilt mycket jobb. Man satsar på saker som man vet är säkra kort och som kommer tjäna pengar ett långt tag framöver. Detta är än mindre risk än de aktiva investmentbolagen men dem chansen till stora pengar är också mindre. 

Vilket är bäst? 

Det går inte riktigt att säga att en av formerna är bättre än den andra. Båda har för och nackdelar. Fördelen med dem aktiva bolagen är att dem har chanserna att tjäna mer pengar än dem passiva. Nackdelen är att dem tar större risker. Dem passiva bolagen tar mindre risker men dem har inte samma chanser till stora pengar. Valet är återigen upp till dig. 

Ett investmentbolag är ett bra sätt att investera pengar på eftersom du inte behöver bekymra dig mycket. Det är som att investera i fonder, det är någon annan som sköter allt åt dig. Dessutom sprider du ut risken på flera olika bolag vilket gör detta till ett säkrare alternativ till mer traditionella aktier.  

Sammanfattning av Investeringar och attraktionslagen 

Jag har länge varit intresserad av Abraham och attraktionslagen. Jag köpte de första kassetterna runt år 2000 och började att lyssna på dem. När Abraham var i Rom för några år sedan så var jag där också och såg dem live för första gången. Jag har ända sedan år 2000 använt attraktionslagen i mitt liv med olika framgång.  

Lycka till själv med att applicera det på investeringar såsom Investmentbolag, preferensaktier och indexfonder. Ibland kan det ta lite tid innan man kommer in i rätt energi och tankefrekvenser,