Vetovoiman laki – Avain menestyksekkääseen elämään

Jotkut ihmiset puhuvat usein epäonnisuudestaan ja siitä, miten heistä tuntuu, että heidän elämänsä on vain sarja negatiivisia sattumuksia yksi toisensa jälkeen. Nämä ihmiset saattavat ihmetellä, miten heillä voi olla niin huono tuuri, kun toiset ihmiset tuntuvat olevan jatkuvasti onnekkaita.

vetovoiman laki

Moni ei ymmärrä, että pohjimmiltaan elämäämme ohjaa itse asiassa joukko universaaleja lakeja. Jotkut näistä laeista, kuten painovoimalaki, ovat laajasti tunnettuja ja kaikkien hyväksymiä, kun taas toiset lait, kuten vetovoiman laki, ovat vähemmän tunnettuja tai jopa täysin sivuutettuja.

Vetovoiman lailla emme tarkoita toiseen ihmiseen tuntemaasi vetovoimaa vaan sitä, kuinka tekosi vetävät puoleensa samankaltaisia asioita. Jos esimerkiksi puhut jatkuvasti epäonnisuudestasi ja tuotat huonoa fiilistä, tulet samalla luoneeksi ympärillesi negatiivisuuden kuplan.

vetovoiman laki

Käy siis järkeen, että tähän luomaasi kuplaan tarttuu sitten muitakin negatiivisia asioita ja ympärillesi syntyy vieläkin isompi, epämiellyttävä aura. Monen mielestä tämä kuulostaa naurettavalta, koska näitä asioita ei voi nähdä, mutta tämä selittäisi kyllä hyvin, miksi eri ihmisiä pidetään onnekkaina tai epäonnisina.

Lue myös: Mitä enkelinumerot ovat? – Enkelinumerot 111-999 ja niiden merkitys

Universumissa kiertää kaikenlaisia positiivisia ja negatiivisia ajatuksia ja tunteita ja omat tekosi määrittävät sen, kumpia vedät puoleesi. Jos pidät itseäsi epäonnisena ihmisenä, muistele hetkeä jolloin sinulle tapahtui jotain mukavaa ja pidä tuota ajatusta sitten mielessäsi vähintään 45 sekunnin ajan.

vetovoiman laki

Tuo hetki teki sinut varmasti onnelliseksi ja sai aikaan positiivisia tunteita itsestäsi ja tilanteestasi. Voimme melkeinpä taata, että koit sen jälkeen pienen hyväonnisuuden putken ennen kuin aloit taas kyseenalaistaa tuuriasi uudelleen. Kun negatiivisuutesi palasi, vetovoimasi kääntyi heti uudestaan päälaelleen.

Esitämme siis tässä, että sellaista asiaa kuin ”tuuri” ei itse asiassa ole edes olemassa. Kun ymmärrät vetovoiman lakia, voit ottaa elämäsi ohjakset käteesi ja saada universumilta apua toiveidesi ja tavoitteidesi toteuttamisessa. Vetovoiman kääntämiseksi sinun täytyy oppia, kuinka voit jatkuvasti hyödyntää positiivisia ajatuksia.

vetovoiman laki

Se saattaa aluksi tuntua vaikealta, mutta totuttuasi siihen alat huomata, kuinka positiiviset ajatukset ja toivomasi asiat tulevatkin luonnostaan. Yritä ensiksi tyhjentää ajatuksesi, jotta voit keskittyä ainoastaan siihen asiaan, mitä haluat vetää puoleesi. Kun teet tätä harjoitusta, sinun ei tule toivoa haluamaasi asiaa; sinun tulee kuvitella sen jo tapahtuneen. Vetovoiman laki

Näe se pääsi sisällä (visualisoi se). Tunne se. Sinulla on kyky muuttaa elämääsi parempaan suuntaan, sillä vetovoiman laki on kaikkien käytettävissä.