15 enkla positiv självbekräftelse som stärker din självkänsla

Jag älskar speglar. Jag älskar dem för att de hjälper oss att lära saker om oss själva, och de har kraften att förändra insidan genom att titta på utsidan.

Det vi berättar för oss själva framför spegeln har en väldigt stor effekt på vad vi säger till oss själva inombords.

självkänsla

Våra tankar är bekräftelser som vi ger oss själva på insidan, och de kan leda oss till såväl ett lyckligt som ett smärtsamt liv. Om vi säger bra saker till oss själva så kommer vi att fokusera på det som är bra, och livet kommer att förbättras. Om vi säger negativa saker så kommer vi att fokusera på hjärtesorg och smärta, och föra in det i vårt liv.

Saker du säger till dig själv i spegeln kan kännas väldigt obekvämt i början, men förvandlas med tiden till fasta övertygelser. Titta långt ned i djupet av dina ögon, och säg med all uppriktighet hur värdefull och stark du är. För det är du verkligen! självkänsla

 • Jag är perfekt precis som jag är
 • Jag respekterar mig själv
 • Jag är stark
 • Jag är stolt över mig själv
 • Jag är framgångsrik i livets alla delar
 • Jag är alltid trygg
 • Jag är en självsäker person
 • Mina möjligheter är oändliga
 • Jag skapar det liv jag önskar
 • Jag är tacksam för allt jag har
 • Något fantastiskt kommer snart att hända
 • Jag ser fram emot idag
 • Jag väljer att vara glad idag
 • Just nu är allting bra
 • Jag är vacker, både på in- och utsidan

Kärlek + ljus
//Denisa