Positiva affirmationer för rikedom och överflöd

Pengar är inget annat än energi. Många människor anser fortfarande pengar som roten till allt ont, som blockerar flödet av pengar in i deras liv. Och inte bara det. De flesta människor har inget bra förhållande med pengar alls och ser det mer som en fiende för vilken de måste arbeta hårt.

Rikedom börjar alltid i huvudet, i ditt sinne, som har makten att skapa men också att förstöra. Det är upp till dig hur du använder kraften i dina tankar. Om du vill göra en förändring, prova dessa positiva bekräftelser. De hjälper dig att ändra din inställning och därför att locka mer positiva händelser eller rikedom i ditt liv.

affirmationer för pengar

 • Jag är en magnet för pengar
 • Pengar flödar in till mig
 • Pengar flyter in i mitt liv i överflöd
 • Jag släpper min rädsla om bristen på pengar
 • Pengar flödar till mig i överflöd mängder
 • Jag har makten att attrahera rikedom i mitt liv
 • Jag uppfyller nu mina pengar önskningar
 • Jag är välmående mer varje dag
 • Jag är framgångsrik i livet
 • Jag enkelt skaffa mer välstånd
 • Jag förtjänar massor av pengar
 • Jag älskar pengar, pengar älskar mig
 • Jag väljer att se möjligheter
 • Jag lockar pengar lätt
 • Jag skapar överflöd
 • Jag förtjänar att ha en massa pengar
 • Jag är ekonomiskt oberoende
 • Mitt liv är fullt av överflöd
 • Min verksamhet växer varje dag
 • Jag är omgiven av rikedom
 • Pengar faller i mitt knä
 • Jag är tacksam för välståndet i mitt liv
 • Jag förtjänar en massa pengar
 • Jag får massor av pengar från olika oväntade källor
 • Mitt banksaldo ökar ständigt
 • Jag tjänar 100.000 kr per månad
 • Jag är ansluten till den allmänna tillgången på pengar
 • Varje dag blir jag mer ekonomiskt oberoende
 • Jag uppnår allt jag tänker på
 • Jag är öppen för att få mer pengar från oväntade källor
 • Jag är chef för mitt eget liv och jag har makten att förändra mitt liv