Hur kan man förlåta även ifall det känns omöjligt

Förlåtelse är nyckeln till att avge och skapa positiv energi. Förlåtelse är också en av de svåraste tillståndet att uppnå.

Vi har alla upplevt negativa händelser och situationer i våra liv. Många av oss känner agg och bitterhet mot personer för att dessa händelser som inträffat.

Förlåtelse citat

De svage kan aldrig förlåta. Förlåtelse är den starkes attribut.

Genom att hålla fast vid agg, avger du självförgörande negativ energi. Fundera lite på det. Hur känns det när du tänker på den personen? Känner du dig bra eller dålig?

Om du mår dåligt hyser du fortfarande negativa känslor mot den personen eller situationen och därför avger du negativ energi. Det motsvarar vikten av att dra runt på ett ankare hela tiden. hur kan man förlåta

[AdSense-B] 

För att lätta på ditt ankare och frigöra dig från dessa stridigheter som du drar runt på måste du släppa dina negativa känslor. Hur gör man det?

Genom förlåtelse. När du förlåter släpper du också ditt ankare.


Författarinnan Ann Lamot sa en bra sak:

“Att inte förlåta är i själva verket som att dricka råttgift och sedan vänta på råttan att dö.”


Egentligen är den enda personen som är döende du. När du förlåter någon gör du inte det för den andra personen, du gör det för din egen skull.

Förlåt dig själv

Vi lär oss för varje dag vi lever våra liv. Ibland har vi gjort misstag, varit ovänliga, och uppförde oss på ett mindre kärleksfult sätt.

förlåta sig själv

Jag förlåter mig själv att jag ställt så höga krav på mig själv.

Vi måste hitta den inre styrkan att förlåta oss för vårt förflutna. Det förflutna är den du en gång var, även om det var bara några ögonblick sedan; det är inte vem du är nu, eller nödvändigtvis vem du kommer att bli i framtiden.

Du har förmåga och frihet att starta ditt nya liv, att vara den person som du vet att du verkligen väljer att vara.

>> Glöm inte att följa oss på Facebook!