Hur man attrahera pengar (och blir rik) med attraktionslagen

Att ha pengar i överflöd är allas rätt, men fortfarande – hur många av oss kan säga att de är nöjda med sin ekonomiska situation? Du kanske funderar på att hitta några extra jobb eller ett helt nytt jobb som kommer att erbjuda dig en större lönecheck, men någonstans i djupet av ditt sinne, du har fortfarande en och samma fråga, “finns det inte ett annat sätt att attrahera pengar?”

Ja, det finns det! Egentligen finns det flera sätt, tricks och metoder för att locka mer pengar. Vissa är gamla och gått ner från generation till generation, och vissa är mindre eller mer kända. Men viktigast av allt är de extremt effektiva och fungerar som en charm.

Låt oss ta en titt på mina sex bra tips om hur man kan attrahera pengar med attraktionslagen och behålla din rikedom i livet som jag personligen försökte.

#1 Feng Shui “hörn av rikedom”

Feng Shui är en gammal kinesisk konst vars grundläggande princip är att leva i harmoni med vår miljö. Det syftar till att uppnå en balans mellan levnads-och arbetsutrymme och att maximera användningen av potential inom alla områden i livet. Feng Shui är ett mycket användbart verktyg som kan hjälpa dig att locka och behålla pengar i ditt liv.

Nu symboliserar varje kardinalpunkt en del av vårt liv, och enligt Feng Shui är sydöstra (mer exakt sydöstra hörnet) ett finansområde och rikedom. För att aktivera rikedom eller locka pengar till våra liv är det viktigt att fokusera på detta område i vårt hem.

feng shui pengar rikedom

Ta reda på var sydöstra hörnet använder en kompass och placera objekt som hjälper till att aktivera rikedom. Enligt Feng Shui läror symboliserar trä pengar och rikedom, och vatten symboliserar flödet och utbudet av det nya. Därför kan blommor, ett akvarium eller en träpengarlåda vara rätt val.

Det är viktigt att hålla ditt sydöstra hörn rent, det vill säga ingen röra, damm eller en massa kvitton eftersom sydöstra hörnet bokstavligen återspeglar din ekonomiska situation. Läs mer om pengar hörnet i vår artikel Feng Shui: Money Corner (på engelska).

#2 Kanel magi

Kanel är en av de vanligaste kryddorna som används i stavningsarbete. I antiken kallade människor (och särskilt häxor) denna krydda som “ört eller magisk eld” på grund av dess magiska egenskaper.

Kanel ger skydd mot negativa energier, har helande krafter, ökar mycket effektivt personliga vibrationer och intensifierar stavar. Om du vill locka mer pengar till ditt liv, varje första åttonde dagen i månaden (dvs 8 september, 8 november, 8 januari..) häll en liten mängd kanel i din plånbok.

För att behålla pengar och rikedom i ditt liv, använd kanel dagligen. Du kan antingen lägga den i ditt kaffe eller yoghurt, ersätta vitsocker med kanelsocker eller äta en tesked honung med socker varje dag.

Om du inte är ett fan av kanel smak, köpa kanel eterisk olja, ljus eller kanel toalettvatten.

#3 Starta en tacksamhetsdagbok

“När du är tacksam för vad du har, är du alltid belönas med mer.” ― Anonym

När jag först bestämde mig för att locka mer pengar och lycka till i mitt liv läste jag detta citat och fick ett tips för att skriva en tacksamhetsdagbok. Jag minns fortfarande bittersöt känsla när jag undrade varför jag skulle vara tacksam för de små pengar jag hade.

tacksamhetsdagbok

Det var konstigt och jag förstod inte principen om denna teknik, men jag bestämde mig för att hålla reda på de goda sakerna i mitt liv och uttrycka min tacksamhet för allt jag redan hade varje dag innan jag gick och lade mig.

Med tiden började min ekonomiska situation förbättras, och eftersom jag bara höll en tacksamhetsdagbok och inte gjorde några andra knep för att locka pengar visste jag att praxisen av tacksamhet fungerar. Tacksamhet är verkligen en magnet för mirakel; ju mer du är tacksam för vad du har desto mer måste du vara tacksam för.

Starta en tacksamhetsdagbok och skriv minst fem saker som du är tacksam för varje dag. Det hjälper dig att locka mer positiv energi, förvandla dina pengar tänkesätt och eliminera begränsande övertygelser. Det kan inte bara vara dina pengar, men också taket över huvudet, någon som log mot dig på gatan, framgång i något, allt som kommer till ditt sinne.

#4 Omge dig med rikedom

Pengar, som allt omkring oss, är energi, och det bästa sättet att ändra vårt undermedvetna sinne och omprogrammera det till rikedom är att omge dig med rikedom.

Börja lyssna på inspirerande podcasts och intervjuer med rika människor. Läs böcker eller tidskrifter om rikedom. Gå till affären och titta på den lyxbil du vill ha. Titta på den, lukta på lädersätena, rör vid den. Målet är inte att spendera enorma summor pengar utan snarare att ställa in rikedom, suga upp de höga vibrationerna.

Denna teknik hjälper dig att tänka stort och se till att om andra kan göra det, kan du göra det också. För att du verkligen kan!

#5 Fullmånens magi

Fullmånen är månens fas när den har den största, enorma kraften. Dess inflytande på vår planet, eller människa, är obestridd. Det är därför det är en dag som lämpar sig för gjutning trollformler, trolldom och magi i allmänhet.

Allt under fullmånen är mycket mer intensiv; om du blir skadad under en fullmåne, kommer du att blöda mer eller ditt sår kommer att läka långsammare. Om du kastar någon stavning eller skickar dina önskemål till universum, kommer det att tendera att ske snabbare.

Månens magi

Den magi Vi kommer att prata om är väldigt enkel och allt du behöver är en plånbok och några sedlar. På fullmånen natt, gå ut under månskenet, öppna din plånbok och dra ut den största sedeln du har i den. När du står med din plånbok öppen under månskenet, föreställ dig pengar som flyger från månen direkt till din plånbok. Om du vill locka 100.000kr, säg högt: “Nu lockar jag 100.000kr. Det är en bra känsla att ha dessa pengar och jag är väldigt tacksam för det.”

Du kan stå under månskenet så länge du känner dig bekväm. Om månen lyser i ditt fönster kan du göra denna magi även från ditt hem. Denna stavning är extremt kraftfull, men kom ihåg att du bara kan göra det under en fullmåne. Om månen redan är i en avtagande fas kommer din ekonomi att minska.

Kolla in denna 2021 fullmånskalender för att se den exakta dagen och tiden för fullmånen på din plats.

#6 Manifesterar pengar med vatten

Japanska författaren Masaru Emoto gjorde ett experiment där han undersökte mänskligt medvetande och dess effekt på vattnets molekylära struktur. Han fann att vibrationer och energi kan förändra den fysiska strukturen av vatten.

När vi tittar på människokroppen i detta avseende består den av mer än 60% vatten, därför har positiva eller negativa vibrationer eller energi en stor inverkan på våra liv. Detta trick med ett glas vatten för att manifestera pengar och överflöd är verkligen effektivt och allt du behöver är ett glas vatten, en liten bit papper och en penna.

Skriv ditt mål, vad du vill uppnå, på en liten bit papper. Om det är pengar, skriv den exakta summan av pengar och det datum då du vill uppnå det. Ta tag i glaset med vatten och lägg det på det här papperet. Läs ditt mål högt flera gånger medan du kramar glaset med vatten med händerna. Slutligen drick vattnet.

Slutsats

Dessa var några av de mest intressanta tips för att locka pengar och ekonomiska överflöd som fungerar felfritt. Om du inte har provat någon av dem ännu, ge det ett skott och dela din erfarenhet med oss på Instagram @positive.affirmations.