Loven om tiltrekning – Nøkkelen til et vellykket liv

Du hører ofte folk som snakker om hvor mye uheldig de har, og hvordan det føles de er dømt til å gå gjennom livet med en negativ hendelse etter den andre. Det mange forstår ikke er at våre liv styres i hovedsak av en rekke universelle lover.

Noen av disse, som tyngdekraftsloven, er velkjente og anerkjente av alle, mens andre, som loven om attraksjon, er mindre kjent eller bare ignorert.

loven om tiltrekning

Når vi snakker om loven om tiltrekning, betyr det ikke at vi tiltrekker oss en annen person, men heller hvordan dine handlinger tiltrekker seg ting som ligner på. For eksempel, Hvis du kontinuerlig snakker om hvor mye uflaks du har og har en negativ “vibe”, så lager du en hel verden av negativitet rundt deg.

Det ville være logisk at andre negative “vibes” fester til det du har opprettet for å gjøre en større og ubehagelig aura rundt deg. For mange lyder det latterlig fordi det er noe de ikke kan se, men det forklarer egentlig hvordan folk enten anses å være lykkelige eller ulykkelige.

Det er mange forskjellige former for positive og negative tanker og følelser som dreier seg om i vårt univers, og du vil tiltrekke noen av disse med dine handlinger. Hvis du anser deg for å være en ulykkelig person, tenk straks at noe positivt har skjedd med deg. Hold deretter tanken i minst 45 sekunder eller lenger.

Dette gjorde sannsynligvis deg veldig glad og fikk deg til å føle deg noe positivt om deg selv og din situasjon. Vi kan nesten garantere at du gikk gjennom en liten lykke før du igjen spurte din lykke. Når negativiteten kom tilbake, ble din tiltrekning av polaritet reversert.

Det vi foreslår her er at det ikke er noen ekte tur. Ved å forstå loven om tiltrekning, kan du få kontroll over livet ditt og få hjelp fra universet ved å prøve å oppnå dine ønsker og mål.

Det kan være vanskelig for en start, men når du møter dette som en vane, vil du raskt oppdage at positive tanker kommer lett, og dermed også som du ønsker. Alt som tidligere virket komplisert og urealistisk, blir enkelt og oppnåelig. “Den store” blir liten og “de dyre” blir billig.

Prøv å fjerne tankene dine når du gjør det, slik at du kan fokusere på det du vil ha. Det viktigste hovedelementet er å vite hva du vil ha i livet ditt og opptre som om det allerede har skjedd.

loven om tiltrekning
Dine tanker skaper din virkelighet.

Du håper eller ikke vil ha noe når du gjør dette, men tenk at det allerede har skjedd. Du må tro at ingenting kan stå i veien for det du vil ha, og at alt du ønsker vil være sant – uansett.

Disse positive tankene sendes ut i universet hvor de da vil tiltrekke seg andre positive ting. Fortell eller skriv ned dine ønsker hvis du vil ha en mer konkret form for positivitet. Bruk alltid positive setninger, for eksempel; Jeg er eller jeg har i stedet for å håpe og jeg vil.

Begynn å bruke loven om attraksjon med vilje og nå dine drømmer her og nå! Universet vil reagere fordi loven om tiltrekning gir det positive som du alltid har ønsket.